Music Barn

Waitsfield, Vermont? ? |? ? 2009

Music Barn is designed as a retreat where musicians can live and record in an original barn structure from the 1890s. The timber frame bent structure was acquired, disassembled, relocated, and reassembled to its current site in northern Vermont. Original barn board siding was salvaged for exterior siding as well as interior walls and exposed ceiling sheathing. Miscellaneous barn wood was salvaged and re-milled into cabinetry, doors, trim and architectural woodworking and the cupola was reconstructed to match the original. A technologically sophisticated recording studio was inserted into the space and is acoustically isolated from the adjacent living spaces.

Architect

Birdseye

Builder

Birdseye

Acoustician

Walters-Storyk Design Group

Awards/Publications

2011 AIA VT Honorable Citation

2014?Seven Days: Nest:?Fall Issue
2009?Perspectives on Design

国产在线精品亚洲二区_亚洲欧美日韩高清有无_人妻互换免费中文字幕